Sar-lacivertli kulpten yaplan aklamaya gre, kulp binasnda gerekletirilen mazbata trenine Yksek Divan Kurulu Bakan Vefa Kk, bakan Ali Ko ile yeni ynetim kurulunun yeleri katld.
Trenin al konumasn yapan Vefa Kk, “Seim sonularnn Fenerbahe Spor Kulbne hayrlar, uurlar getirmesini diliyorum. sene daha kulp bakanmzn grevini baaryla srdrmesini, bata sportif baarlar olmak zere kulbmzn btn sporcularnn muvaffak olmas iin elinizden geleni yapmanz ve mali durumumuzun eskisinden daha iyiye gitmesini ve yeni tesisler kazandrmanz delegelerimiz, genel kurulu yelerimiz adna hassaten rica ediyorum.” ifadelerini kulland.
Mazbata treninde konuan Ali Ko ise Vefa Kk’e divan bakanl iin teekkr ederek, “nallah bu dnem geen dneme gre ok daha farkl olacak. ok daha gzel eyleri konuacamz, sonunda mutluluklarn olaca, Fenerbahe’nin hak ettii yerde bulunaca bir dnemin balangc olacana can gnlden inanyorum.” eklinde gr belirtti.
Konumalarn ardndan Yksek Divan Kurulu Bakan Vefa Kk, Bakan Ali Ko ve ynetim kurulu yelerine mazbatalarn verdi. Mazbata treninin sonunda hazrlanan pastay Vefa Kk ile Ali Ko birlikte kesti.
Bir yanıt bırakın