Elon Musk’ın Twitter’da Yaptığı Skype Paylaşımı


Elon Musk, Windows 11’de önceden yüklenmiş olarak gelmeyecek hizmetlerden bir tanesi olan Skype ile ilgili bir paylaşım yaptı. Bir çizgi dizinin sahnelerini ‘caps’ olarak paylaşan Musk, kimi takipçilerini güldürdü. Kimi kullanıcılar ise haziran ayında da aynı paylaşımı yapan Musk’ın neden böyle bir şey yaptığını sorguladı.

ABD merkezli teknoloji devi Microsoft’un yeni işletim sistemi Windows 11, bazı kullanıcıları çok memnun eden bir yenilikle geldi. Şirket tarafından yapılan açıklamalarda, Windows 10’daki bazı özelliklerin Windows 11’de önceden yüklü olarak bulunmayacağı ifade edildi. Bu özelliklerden bir tanesi de eskisi kadar yaygın olmasa da hala kullanılmaya devam edilen Skype‘tı.

Microsoft’un görüntülü görüşmelere imkan tanıyan uygulaması, Windows 10’da önceden yüklü olarak geliyordu. Milyonlarca kullanıcı, bu uygulamayı hiç kullanmıyor olsalar da bu yazılımın bilgisayarlarında yer kaplamasına ses çıkaramıyorlardı. İşte Windows 11, bu durumu değiştirecek ve yalnızca dileyen kullanıcılar, “Microsoft Store” aracılığıyla Skype’ı indirecekler. Microsoft’un aldığı bu karar şimdi, Elon Musk tarafından da eğlence konusu oldu. Konuyla ilgili bir tweet atan Musk, takipçilerini güldürdü.

Elon Musk’ın Skype’la ilgili tweeti

Elon Musk Twitter

Elon Musk’ın Twitter’da yaptığı paylaşımda, bir çizgi diziden alınmış sahneleri görüyoruz. Bu sahnelerde yer alan karakterler, bir PC kullanıcısı ile Skype olarak gösteriliyor. Bilgisayarını açan kullanıcı, daha sonra Skype uygulamasını siliyor, Skype olarak gösterilen karakter de evin kapısını çekip çıkıyor. Skype’tan kurtulduğu için sevinen kullanıcı, arkasına döndüğünde ise Skype’ın yeniden yanına gelmiş olduğunu görüyor ve gördüğü karşısında şok oluyor.

İLGİLİ HABER

Elon Musk Yine Rahat Durmuyor: Bir Tweetle ‘Bebek Doge’nin Fiyatını Uçurdu

Elon Musk’ın attığı tweeti ilk kez gören kullanıcılar, bunun komik olduğunu söylediler. Kimi kullanıcılarsa Microsoft’un aldığı kararı, Musk’ın kripto paralarla ilgili açıklamalarına benzettiler. Ancak şahin gözlü bazı kullanıcılar, Elon Musk’ın bu tweetinden pek de hoşlanmamışlardı. Zira Musk, bu tweeti haziran ayının başında da paylaşmıştı…

KAYNAĞI GÖR

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*