Neden Beşiktaş? Salih Uçan transferini anlattı


Beşiktaş’ın yeni transferi Salih Uçan, antrenman öncesi kameraların karşısına geçti. 

“Benim için yeni bir macera başlıyor” diyerek sözlerine başlayan Salih Uçan, “Ümit ediyorum ki hem benim hem de kulüp tarafından doğru tercih olur. İnşallah güzel günler beni bekliyor. Sezon içinde talihsiz bir sakatlık geçirdim. Sakatlıkla ilgili şu anda bir şeyim kalmadı. Sadece bir iz bulunuyor. Hiçbir sorun, ağırım yok. Yeni sezonla ilgili oynayabildiğim kadar oynamak, gol ve asist katkısı vermek. Her şeyin en güzelini başarmak istiyorum. Alanya’da iki sezonu güzel bir şekilde geçirdim” dedi.

ŞAMPİYONLAR LİGİ HEYECANI
Beşiktaş ile yeniden Şampiyonlar Ligi‘nde oynayacak olmasının hatırlatılması üzerine orta saha oyuncusu, “Benim için çok güzel olacak. Daha önce Şampiyonlar Ligi’nde Roma formasıyla oynamıştım. Beşiktaş ile 2. kez oynayacağım. İnşallah kafamız dik bir şekilde o maçlara çıkıp, güzel sonuçlar alarak ülkemizi gururlandırırız” ifadelerini kullandı.

Takımda gireceği forma rekabeti için ise Salih Uçan, “Orta sahada değerli isimler var. Beşiktaş’a katkı vermiş, şampiyonluk yaşamış oyuncular var. Onlarla takım arkadaşı olmak çok güzel. Daha önce kariyerimde dünya yıdızı diyebileceğim isimlerle çalıştım. Bu isimlerle oynama konusunda kendimi şanslı hissediyorum” diye konuştu.

BEŞİKTAŞ’I SEÇME NEDENİ
Galatasaray‘ın da kendisini istediği ancak Beşiktaş’a gelmesinin sorulması üzerine Salih Uçan, “Transfer süreci kolay olmadı. Alanya’da çok güzel 2 sene geçirdim. Diğer takımlar da beni istedi. Hepsine teşekkür ediyorum ama Beşiktaş’ı seçmem de çok fazla etken var. Bucaspor’da oynarken de Beşiktaş beni istemişti. Kısmet bu zamanaymış. Şampiyon olması, Şampiyonlar Ligi olması ve Sergen Hoca’nın olması tercihimde etken oldu” yanıtını verdi.

8 NUMARANIN SAHİBİ
Beşiktaş’ta 8 numarayı giyeceğini kaydeden Salih Uçan şöyle devam etti, “Kariyerimin başlangıcı Bucaspor’da da memleketimin plakası 48’le oynadım. Alanya’da 8 numarayı giydim. O numarayla kendimi iyi hissediyorum. Beşiktaş’ta da 8 numarayla devam edeceğim.

Defansın önünde 6 numarada, çift yönlü 8 numara, zaman zaman da 10 numara oynadım. 8 numarada kendimi daha iyi hissediyorum. Çift yönlü oynayan bir kişiliğim var. Atak yapmayı ve ceza sahasına girmeyi de seviyorum. 8 numarada en çok rahat ediyorum.”

“SERGEN HOCANIN YORUMU BENİ ETKİLEDİ”
Gelecekle ilgili umutlu mesajlar veren Beşiktaş’ın yeni transferi Salih Uçan şu ifadeleri kullandı, “Beşiktaş formasını sahiplenmek, en baştan oynamak istiyorum. İlk 11 oyuncusu olmak, formayı aldığım yerden sonuna kadar götürmek istiyorum. Sergen Hoca da transferimde etkiliydi. 2013’te Sergen Hoca yorumcuyken de benim için yaptığı yorum beni etkiledi. Formayı kapıp vermemek, elimden geldiğince güzel hizmetler vermek istiyorum.”

Adem Ljajic‘le tekrar buluşacağı konusunda ise 27 yaşındaki orta saha, “Roma’dan takım arkadaşım. Henüz kendisini görmedim. Ama sonraki antrenmanlarda görürüm. Adem çok karakterli iyi bir çocuk. Onunla tekrar burada buluşmam iyi oldu” diyerek sözlerini tamamladı.

KAYNAĞI GÖR

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*