Sedat Peker’den yeni video paylaşımı


Sedat Peker uzun bir aradan sonra, yeni bir video yayınlayacağını duyurdu. Daha önce uluslararası güvenlik protokolü nedeniyle video yayınlamayan Peker sosyal medya hesabından “Bugün inşallah videoyu yayınlayacağım” dedi.

Organize suç örgütü lideri Sedat Peker, geçtiğimiz günlerde “Yüksek güvenlik riski taşıdığım için video paylaşımı yapamıyorum” diyerek neden video yayınlamadığını açıklamıştı. Peker açıklamasında:
“Uluslararası güvenlik protokolü diye bir şey mi ne varmış, yüksek güvenlik riski taşıdığım için video paylaşımı yapamıyorum. Ancak twitter kullanmama şu an için izin veriliyor. Sayın Özlem Gürses Hanım, bulunduğum ülkenin yetkililerinin uyarısı bu yöndeydi. Ben de size bunu söyledim. Şahsımın hayatına yönelik ciddi derecede suikast riski varmış. Durum bundan ibaret. Başarılı programlar dilerim.” ifadelerini kullanmıştı.

Yeni video paylaşımı

Akşam saatlerinde sosyal medya hesabından yeni bir video yayınlayacağını duyuran Peker:
“Kıymetli dostlarım, bulunduğum ülkedeki güvenlik görevlileriyle yapmış olduğum görüşme neticesinde, kafa karışıklıklarını gidermek için 7-8 dakikalık bir video yayınlamam konusunda mutabık kaldık. Bugün inşallah videoyu yayınlayacağım” dedi.

 

 

KAYNAĞI GÖR

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*