XRP Yatırımcılarının Heyecanla Beklediği Airdrop, Beklendiği Gibi Gitmeyebilir! – Bitcoin Sistemi


2020’nin sonlarında XRP fiyatının rekor kırmasında oldukça etkili olan Flare Network’ün XRP yatırımcılarına yönelik airdrop etkilniği, büyük bir değişim yaşayabilir. Flare Networks henüz ana ağını piyasaya sürmedi ve bunun öncesinde bir fork planlaması yapılmakta.

Flare Network’ün XRP Airdrop’u Değişiyor

Milyarlarca adet Spark tokenini XRP yatırımcılarına dağıtması beklenen Flare Network, airdrop olayını yeniden düşünmeye aldıklarını açıkladı.

Bunun sebebi ise özellikle vergi konularındaki belirsizlik olarak açıklandı. Flare’in ilk başta yaptığı plan airdrop’a hak kazanan yatırımcılara hak ettikleri Spark miktarının %15’ini göndermek olarak biliniyor. Geri kalan tokenler ise aylık olarak aktarılacaktı ve bu sürenin 25 ila 34 ay arasında sürebileceği bilinmekte.

Flare ekibi tarafından yayınlanan son blog gönderisinde ise uzun vadeli dağıtımın büyük bir vergi sorunu yaşatabileceği vurgulandı. Flare Networks bu sebeple XRP yatırımcılarına iki seçenek sunmaya hazırlanıyor.

İlk seçenek, “Buy Through Burn” olarak adlandırıldı ve aslında ilk yapılan planın neredeyse birebir aynısı. XRP yatırımcıları bu planda Spark tokenlerinin %15’ini direkt alacak ve devamındaki %85’lik miktarı her 3 ayda %3 olacak şekilde hesaplarına görecek.

İkinci plan ise XRP yatırımcılarının hak ettiği airdrop miktarının %85’ini yakmak ve sadece %15’ini dağıtmak olarak açıklandı. XRP yatırımcılarının alacağı karara göre ise bunlardan birisinin kabul edilmesi ve airdrop programının büyük bir değişim yaşaması bekleniyor.

Özel haberler, analizler, her türlü soru ve tartışma için Telegram grubumuzu ve Twitter hesabımızı hemen takip edin! Ayrıca Android Uygulamamız‘ı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!

KAYNAĞI GÖR

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*